Sobadan sızan gazdan zehirlenen Gamze hayatını kaybetti

Kömür sobasından sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden çocuğun cenazesi defnedildi - Cenaze törenine, 12 yaşındaki çocuğun sınıf arkadaşları da katıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2015 17:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sobadan sızan gazdan zehirlenen Gamze hayatını kaybetti

Çorum'da, kömür sobasından sızan karbonmonoksitten zehirlenerek yaşamını yitiren çocuğun cenazesi toprağa verildi.

Mimar Sinan Mahallesi'ndeki tek katlı müstakil evlerinde sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden Gamze Nur Şahin'in (12) cenazesi, yakınlarınca Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Ulu Cami'ye götürüldü.

Şahin'in cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ulumezar'da defnedildi.

Suudi Arabistan'da işçi olarak çalışan ve cenazeye katılmak üzere gelen baba Mustafa Şahin ile oğlu Barış Can Şahin, uzun süre tabutun başından ayrılmadı. Tabuta sarılarak gözyaşı döken baba ile oğlunu, yakınları teselli etmeye çalıştı.

Cenaze törenine, Gamze Nur'un ailesi ve yakınları, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kadir Songüt, öğrenim gördüğü Merkez Yatılı İlköğretim Bölge Okulundaki sınıf arkadaşları, öğretmenleri ile vatandaşlar katıldı.

Öte yandan, olayda torunuyla hayatını kaybeden anneanne Fatma Kürgen'in cenazesinin de merkeze bağlı Çalkışla köyünde dün toprağa verildiği öğrenildi.

Çorum'da, Fatma Kürgen, kızı Gülay Şahin ve torunu Gamze Nur Şahin, 5 Kasım'da sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlenmişti. Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Kürgen ile torunu, yaşamını yitirmişti. Ankara'daki bir hastaneye sevk edilen Gülay Şahin'in tedavisi sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber